Marketing

Gomex Total uveo novu gastronomsku uslugu po trajno niskoj ceni!

Gomex Total

Sa željom da svojim potrošačima u supermarketu Gomex TOTAL u Zrenjaninu dodatno ulepša kupovinu, ovaj trgovinski lanac je uveo novu gastronomsku uslugu koja obuhvata ponudu kvalitetnih pečenih GRANIČAR pljeskavica, kobasica i ćevapa.

 

Svakog dana, u terminu od 11 do 17 časova, na „toploj liniji“ u okviru supermarketa Gomex TOTAL moći ćete da poručite GRANIČAR domaći roštilj po trajno niskoj ceni od svega 150 dinara. I tako, dok vi obavljate kupovinu, kuvari će po vašem izboru pripremiti jedan od tri specijaliteta: GRANIČAR pljeskavicu u somunu, pet GRANIČAR ćevapa u somunu ili GRANIČAR kobasice u somunu, uz napomenu da ćete kod GRANIČAR kobasica imati mogućnost da birate između pivske, roštiljske i koktel ljute GRANIČAR kobasice.

 

Nakon što vaša porudžbina bude spremna i preuzeta sa „tople linije“, plaćanje ćete obaviti na kasi zajedno sa ostalim namirnicama koje ste tog dana pazarili u supermarketu TOTAL.

 

Jednostavno, praktično i povoljno – ko bi poželeo više? Iskoristite novu gastronomsku ponudu u supermarketu Gomex TOTAL i ne zaboravite – šešir nakrivi…

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM