Marketing Vesti Zrenjanin

Gomex Total slavi 13. rođendan, očekuju vas popusti, degustacije i pokloni!

gomex total

Supermarket „Gomex Total“, u nedelju, 1. decembra, zajedno sa svojim potrošačima, proslaviće trinaestu godišnjicu poslovanja.

 

Rođendansku zabavu obeležiće brojni popusti, promocije, degustacije i pokloni, kao i zabava za najmlađe. Ali, i neizbežna rođendanska torta koja će tačno u podne biti poslužena kupcima.

 

U nedelju, 1. decembra, potrošači će imati priliku da uz Kasicu-Brojalicu kupe artikle na specijalnom rođendanskom popustu. Osim toga, najavljen je i dolazak više od dvadeset dobavljača koji će raditi promocije i degustacije. Obezbeđeni su i prigodni pokloni za kupce, te će ovo biti jedan od retkih rođendana gde gosti ne donose, već dobijaju poklone. Rođendan supermarketa Gomex Total dodatno će uveličati Imlek, Zlatiborac, Doncafe, Somboled, Topola, Dijamant, Vinarija Čoka, Don Don, Haribo, Mlekoprodukt, Albus, Unijapak, Golden Rose i mnogi drugi.

 

Za najmlađe posetioce Totala osmišljena je veoma bogata zabava, koja će biti na programu od 10 do 13 časova. Nastupiće ekipa iz „Patrolnih šapa“, Frozen, Spajdermen, Klovn Bimbo, Štulaš, mađioničar Hari Magnus, Miki i Mini Maus…

 

Proslava 13. rođendana Gomex Totala održaće se u istoimenom objektu, u ulici Marka Oreškovića bb, u naselju Ruža Šulman.

 

gomex total

gomex total

 

Podeli članak
sinovoz
FAM