Marketing

Gomex Total proslavio rođendan, potrošače dočekala brojna iznenađenja

gomex total

Dvanaesti rođendan supermarketa Gomex Total u naselju Ruža Šulman, kompanija GOMEX je obeležila uz brojne akcijske i promotivne aktivnosti.

 

Za verne potrošače, koji su u velikom broju došli na rođendansko slavlje i u kupovinu, sve je proteklo uz mnoštvo popusta i nagrada, a u 12 sati poslužena je i rođendanska torta.

 

– Supermarket TOTAL danas obeležava punih 12 godina uspešnog rada, a slavlje protiče u znaku velikog broja popusta i artikala u ponudi. Sve je u službi naših vernih potrošača, a u pripremanju dobre ponude pomogli su nam i naši dobavljači, u čijoj režiji je više od 20 degustacija i promotivnih akcija – kaže Nedeljko Golušin, PR i marketing menadžer kompanije GOMEX.

 

On podseća da je TOTAL samo jednom imao kratak prekid u radu da bi ovaj prostor bio preuređen.

 

– U ovoj godini mnogo je urađeno i na jačanju ponude, a GOMEX je povećao broj maloprodajnih objekata na više od 160, sa više od 1.700 zaposlenih. Plan nam je da tokom naredne godine prerastemo u nacionalni trgovački lanac, da imamo objekte od Subotice do Niša – ističe Golušin.

 

On napominje da su i ocene potrošača veoma visoke.

 

– Mi smo od početka počeli da primenjujemo koncept komšijske radnje u kojoj se svakodnevno pazari, i pokazalo se da je to dobitna formula – zaključuje Golušin.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz
FAM