Marketing

GOMEX TOTAL PROSLAVIO DESETI ROĐENDAN

ZRENJANIN – Uz brojne akcije, popuste, promocije i poklone, Gomex Total je obeležio jubilarni, deseti rođendan. Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po “totalno” niskim cenama, “rame uz rame” sa onim proizvodima koji su na redovnim akcijama.

gomex-total

Povodom jubilarnog, desetog rođendana TOTAL-a, kompanija “Gomex” je svakom stotom kupcu obezbedila prigodan poklon paket, dok je svaki hiljaditi kupac dobio – LED televizor!

gomex-total

“Još jedanput smo potvrdili da smo mi slavljenici koji za svoj rođendan ne očekuju poklone, već ih dele! Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte, kafe… Rođendansko slavlje uveličali su neizostavni animatori i zabavljači dece. Najmlađi posetioci TOTAL-a tako su imali priliku da se druže sa popularnim Diznijevim junacima Elzom i Olafom, kao i da se fotografišu u velikom balonu od sapunice. Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugasili smo čak deset svećica na velikoj rođendanskoj torti, a druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati. Sve ovo je dobar šlagvort za sve ono što GOMEX priprema u toku novogodišnjih i božićnih praznika. Trudićemo se da uvažimo sve sugestije, predloge i kritike koje smo dobili od naših potrošača, kako bismo u 2017. godini bili još bolji”, poručuju iz kompanije “Gomex”. 

gomex-total

Podeli članak
sinovoz
FAM