Marketing YTOP

GOMEX PRESELIO MALOPRODAJNI OBJEKAT “TOKIO”

gomex

Osluškujući sugestije, želje i potrebe svojih potrošača, zrenjaninska kompanija GOMEX preselila je maloprodajni objekat “Tokio” u Subotici, u petak, 4. avgusta.

 

 

Tog dana, tačno u 9 časova, potrošačima je na upotrebu predat novi maloprodajni objekat “Tokio 1” na novoj adresi i u značajnije većem prodajnom prostoru.

 

Nova radnja sada se nalazi na adresi Braće Radić 22 u Subotici i prostire se na blizu 250 metara kvadratnih prodajnog prostora.

 

Objekat raspolaže sa dve kase, a broj zaposlenih je povećan na deset trgovaca. Uz ovo značajno proširenje, objekat “Tokio 1” sada radi radnim danima i subotom od 7 do 21 sat, a nedeljom od 7 do 13 časova. Asortimanska ponuda u objektu je takođe povećana, a uz gotovo 4.000 različitih artikala tu je i odlična ponuda mesa i mesnih prerađevina iz Rashladno – distributivnog centra GOMEX u Zrenjaninu.

 

objekat tokio

 

“Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maloprodajnom objektu “Tokio 1″ deliti slično iskustvo”, saopštavaju iz zrenjaninske kompanije GOMEX.

Podeli članak
sinovoz
FAM