Marketing YTOP

GOMEX OTVORIO PRODAVNICU I U NASELJU GRADNULICA

gomex-gradnulica

ZRENJANIN – U naselju Gradnulica, u Zrenjaninu, u ulici Prvomajska 72-74, kod semafora, danas je otvoren novi maloprodajni objekat kompanije “Gomex”.

 

 

– Objekat u naselju Gradnulica guvno je 16. po redu koji “Gomex” otvara u Zrenjaninu i 153. u celokupnom maloprodajnom sistemu naše kompanije. Uz ovaj objekat, danas se otvara i nova prodavnica u mestu Dolovo kod Pančeva. Ovu 2017. godinu na taj način završavamo u skladu sa planovima širenja maloprodajne mreže kompanije “Gomex” – istakao je marketing menadžer “Gomex”-a Nedeljko Golušin, naglašavajući da će građani ovog dela Zrenjanina ubuduće imati priliku da pazare u lepom i funkcionalnom maloprodajnom objektu, na 400 kvadratnih metara površine, u kojem će potrošačina biti na raspolaganju i do 7.000 različitih artikala.

 

 

– I ovde je ispoštovana stroga procedura i standardi naše kompanije, a objekat je opremljen najsavremenijim rashladnim uređajima i ostalom opremom, koja obezbeđuje maksimalno zadovoljstvo kupovine, uz naš slogan “Šešir nakrivi, lakše se živi” – poručio je Golušin.

 

gomex gradnulica

 

Građani ovog dela Zrenjanina, koji su u velikom broju pohrlili na otvaranje novog objekta, zadovoljni su što će tako dobro opremljenu trgovinu imati u susedstvu.

 

– Kupujem, inače, u objektima kompanije “Gomex”, a sada će mi to biti još lakše ostvarivo. Zadovoljna sam i asortimanom i cenama a inače sam kupac koji o svemu vodi računa. U prodavnici “Gomex” uvek je zadovoljstvo pazariti – kaže Marija, koja živi nedaleko od novootvorenog objekta.

Podeli članak
sinovoz
FAM