Marketing YTOP

GOMEX OTVORIO JOŠ JEDNU PRODAVNICU (FOTO)

gomex

ČELAREVO – Prvi objekat GOMEX-a u Čelarevu predat je u petak, 9. juna, na korišćenje potrošačima. Mini market „Čelarevo“ prostire se na 148 metara kvadratnih prodajnog prostora, a nakon završene obuke u „Gomex“ trening centru, ovde je zaposleno sedam novih radnika.

 

gomex

 

Maloprodajni objekat „Čelarevo“ raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 6.30 do 21 sat, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.

 

gomex

 

„Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maloprodajnom objektu „Čelarevo“ deliti slično iskustvo“, navode u zrenjaninskoj kompaniji GOMEX.

Podeli članak
sinovoz
FAM