Marketing

GOMEX OTVORIO JOŠ JEDAN NOVI MINI MARKET (FOTO)

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 22. decembra, jeste maloprodajni objekat “Deliblato” u istoimenom mestu u opštini Kovin.

 

 

Mini market “Deliblato” prostire se na 126 metara kvadratnih prodajnog prostora, a nakon završene obuke u GOMEX Trening centru, ovde je zaposleno pet novih radnika. Maloprodajni objekat “Deliblato” raspolaže sa dve kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 7 do 21 sat, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.

 

mini market

 

“Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u malorodajnom objektu “Deliblato” deliti slično iskustvo”, poručuju iz zrenjaninske kompanije GOMEX.

Podeli članak
sinovoz
FAM