Marketing

GOMEX OTVORIO JOŠ JEDAN MINI MARKET (FOTO)

Gomex

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 20. oktobra, jeste maloprodajni objekat “Bački Gračac” u istoimenom naselju nadomak Odžaka.

 

 

Mini market “Bački Gračac” prostire se na preko stotinu kvadratnih metara prodajnog prostora, a nakon završene obuke u Gomex Trening centru, ovde je zaposleno sedam novih radnika. Maloprodajni objekat ” Bački Gračac” raspolaže sa jednom kasom, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 3.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 7 do 21 sat, kao i nedeljom od 7 do 13 časova.

 

 

U “Gomex”-u su posebno ponosni što će i u ovoj prodavnici biti u prilici da svojim potrošačima nude brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”.

 

“Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju, izuzetno su pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maloprodajnom objektu “Bački Gračac” deliti slično iskustvo”, saopšteno je iz zrenjaninske kompanije “Gomex”.

Podeli članak
sinovoz
FAM