Marketing

GOMEX BOGATIJI ZA JOŠ JEDAN MALOPRODAJNI OBJEKAT

Gomex

Nova karika u trgovačkom lancu GOMEX od petka, 7. jula, je maloprodajni objekat “Smederevska Palanka” u ovom prelepom gradskom naselju i sedištu istoimene opštine u Podunavskom okrugu.

 

gomex

 

Supereta “Smederevska Palanka” prostire se na 210 metara kvadratnih prodajnog prostora, a nakon završene obuke u Trening centru GOMEX-a ovde je zaposleno jedanaest novih radnika. Maloprodajni objekat “Smederevska Palanka” raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom, mlinom za kafu… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za mini markete.

 

Potrošačima je asortiman od blizu 5.000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima, subotom i nedeljom od 7 do 21 sat.

 

gomex

 

“Posebno smo ponosni što ćemo i u ovoj prodavnici biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u maoprodajnom objektu “Smederevska Palanka” deliti slično iskustvo”, navodi se u saoštenju zrenjaninske kompanije GOMEX.

Podeli članak
sinovoz
FAM