Marketing Vesti Zrenjanin

Deset razloga zašto da vaš izbor bude baš Hotel „Vojvodina“

hotel vojvodina

Ima bezbroj razloga zašto bi vaš izbor bio zrenjaninski Hotel „Vojvodina“. Mi smo se odlučili za ovih 10 razloga zbog kojih bi Hotel „Vojvodina“ morao da bude svačiji izbor.

 

1. Zato što je Hotel „Vojvodina“ bio izbor najboljih sportista sveta – u njemu je odsela ovogodišnja pobednica Rolan Garosa Ešli Barti. Zato što su iz Hotela „Vojvodina“ po bronzanu medalju krenule košarkašice Srbije i rvač Mate Nemeš, bronzani na Evropskim igrama u Minsku.

 

2. Zato što su svadbe o kojima se priča godinama i decenijama organizovane upravo u Hotelu „Vojvodina“.

 

3. Zato što je Hotel „Vojvodina“ pravo mesto za sve ostale vrste proslava: od godišnjica matura koje se bez „Vojvodine“ ne mogu zamisliti, do 18-tih rođendana i krštenja.

 

4. Zato što se u lobiju Hotela „Vojvodina“ pije najbolja prva jutarnja ili okrepljujuća prepodnevna kafa uz najlepši pogled na grad.

 

5. Zato što, ukoliko odsednete u Hotelu „Vojvodina“, na jednom mestu možete da obavite sve što vam je potrebno, od toga da uredite svoje lice, svoje telo ili napravite odličnu frizuru.

 

6. Zato što je Hotel „Vojvodina“ bio domaćin desetinama stručnih skupova i konferencija koje su protekle u najboljem redu i sa kojih su učesnici odlazili prezadovoljni uslugom.

 

7. Zato što se u bašti Kafea Izlog piju najzdraviji i najlepši napici.

 

8. Zato što u Hotelu „Vojvodina“ možete uvek dobiti ukusan i zdrav obrok u bilo koje doba dana.

 

9. Zato što će vam zaposleni u Hotelu „Vojvodina“, koji su pravi profesionalci u svom poslu, biti na usluzi 24 sata.

 

10. Zato što sa Hotelom „Vojvodina“ nikad nećete pogrešiti.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM