Marketing Vesti Zrenjanin

Cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ imaju sjajno rešenje za 8. mart!

cvećare jasmin i narcis

Cvećare „Jasmin“ i „Narcis“ i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju pripadnice lepšeg pola. Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8. marta, izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskoj cveća.

 

Osmi mart je dan kada se važnim damama u vašem životu zahvaljujete na pažnji i ljubavi koju vam svakodnevno pružaju. Vaše dame zaslužuju najbolje. Zato učinite da se osete poštovanim, voljenim i srećnim. Ljubav i zahvalnost prema bliskim i dragim ženama je važna i zato je 8. mart jedna od pravih prilika da to i pokažete! Prilika za onaj poseban poklon koji će ih naročito obradovati.

 

– Buket cveća, ruže, cvetni aranžman… Za šta god se odlučite važna je pažnja, a naš kreativni tim je tu da vam u tome pomogne. Naše cvećare u ponudi imaju mnoge originalne aranžmane. Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo vam nešto prelepo sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan. To su ruže u kutiji – ističe Danijela Tančić, portparolka JKP „Čistoća i zelenilo“. U okviru ovog preduzeća, inače, posluju ove dve cvećare.

 

Ruže su, inače, simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote. I svaka boja ima svoje značenje. Stoga, ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost, jer tako i izgledaju.

 

Budite maštoviti

 

Budite maštoviti i poklonite damama i cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima i igračkama. Takođe, uz kupovinu cveća na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim osobama.

 

Povodom praznika, cvećara „Jasmin“ radiće u petak, 8. marta od 7 do 21 sat, a „Narcis“ po redovnom radnom vremenu od 8 do 17 časova.

 

Sve informacije možete dobiti na broj 023/536 – 772 i 023/600 – 792. Adrese su već poznate: Svetosavska 2 i Bratstva jedinstva 33a u Mužlji. Porudžbine se primaju i putem telefona.

 

Osoblje cvećara „Jasmin“ i „Narcis“ svim damama želi srećan 8. mart!

 

 

Podeli članak
sinovoz
FAM