Marketing

ČENTA BOGATIJA ZA JOŠ JEDAN PERSU MARKET

Presecanjem crvene trake, u subotu, 3. decembra, svečano je otvoren novi PerSu market u Čenti, na adresi Zrenjaninski put bb.

persu-centa

Na oko 110 metara kvadratnih prodajnog prostora, novi PerSu market svakodnevno nudi potrošačima širok asortiman proizvoda, po više nego pristupačnim cenama. Znatiželjne potrošače je, pored brojnih akcijskih sniženja, dočekao potpuno nov i moderno uređen enterijer, sa rafovima prilagođenim visini kupaca.

Iz ponude posebno izdvajamo odeljenje uvek svežeg voća i povrća po veoma povoljnim cenama, svežih pekarskih proizvoda, ali i odeljenja najfinijih delikatesa vrhunskog kvaliteta i kontrolisanog porekla, koji su idealni za spremanje ukusnog porodičnog doručka.

Od samog trenutka otvaranja, ovaj PerSu market spremno je dočekao veliki broj svojih najvernijih kupaca. Tako su prva tri potrošača na poklon dobila PerSu paket u vrednosti od 1.000 dinara, dok je prvih dvadeset potrošača nagrađeno sa poklon paketom brendova Belkino i Delikato u vrednosti od 300 dinara. I tu nije kraj, svaki potrošač je po izlasku iz novootvorenog objekta, uz fiskalni račun, dobio simboličan poklon u znak zahvalnosti na pruženoj podršci.

Na ulazu u novi PerSu market potrošači su u znak dobrodošlice dobijali jabuku kao znak dugovečnosti i zdravlja, dok su po izlasku iz objekta mogli da se posluže kafom i kolačićima, ili pak da probaju sveže pečen roštilj i kuvano vino.

Za dobru atmosferu i SuPer zabavu bio je zadužen DJ, koji je doprineo da celokupan utisak bude još jači i bolji.

Ukoliko živite u Čenti ili ćete uskoro biti u poseti ovom prelepom mestu, pozivamo Vas da nas posetite i osetite iskustvo prijatne kupovine.

Podeli članak
sinovoz
FAM