Marketing Vesti Zrenjanin

CAFFE PICCOLO: Bodrite naše sportiste u prijatnoj atmosferi (Foto)

caffe piccolo

Sledi nam obilje sportskih događaja u narednim danima. Želite da ih pogledate u prijatnoj atmosferi, a mi vam preporučujemo Caffe Piccolo, u ulici Koče Kolarova 62.

 

Naši košarkaši i odbojkašice „čiste“ sve pred sobom, a fudbaleri su na ozbiljnom ispitu u duelu sa Portugalom. Biće zanimljivo i na US Openu, iako nema našeg Novaka.

 

Sve te sportske događaje možete pratiti i u komfornom ambijentu lokala Caffe Piccolo, u ulici Koče Kolarova, kod Lesnine, kako se popularno zove taj deo grada. Tu vas očekuju tri velika, moćna TV ekrana, za poželeti kada su sportska dešavanja u pitanju, a vaš je izbor da li ćete sesti u baštu ispred kafića, u unutrašnjost lokala ili će galerija biti vaš izbor.

 

caffe piccolo

 

Za većinu ljubitelja sportskih događaja nezamislivo je praćenje utakmice bez omiljenog piva. Caffe Piccolo vam nudi veliki izbor domaćih i stranih piva. I časti! Uz svako naručeno pivo dobijate sveže kokice gratis. Pa, kako odoleti ovom izazovu?

 

Ovaj kafić pravi je izbor i za sve one koji dan započinju dobrom kafom. Radno vreme je već od 8 časova, a Piccolo u ponudi ima najveći izbor toplih napitaka, od najbolje domaće kafe do baileys coffe (espreso, cold milk, baileys). A ako ste u prolazu i žurite, tu je kafa za poneti!

 

Sve aktuelnosti vezane za Caffe Piccolo možete pratiti i na zvaničnoj FACEBOOK STRANICI.

 

caffe piccolo

 

Podeli članak
sinovoz
FAM