Marketing

Biznis centar Hotela Vojvodina je vaš saveznik u poslovnim izazovima

biznis centar hotela vojvodina
Foto: Dušan Bartolović

Poslovna godina je uveliko otpočela i mnogo poslovnih izazova je pred svima nama, pa moramo naći najadekvatnije rešenje da ih premostimo.

 

Cilj svakog ko želi da budu uspešan u svom poslu je svakodnevni napredak i sticanje novog znanja i iskustva. Hotel “Vojvodina” vaš je saveznik u ispunjenju tog cilja.

 

Poruka menadžmenta ovog renomiranog hotela je da Biznis centar u “Vojvodini” predstavlja najadekvatnije mesto za prikupljanje i razmenu stečenog znanja i profesionalnih ideja.

 

U hotelskoj ponudi navodi se da multimedijalno opremljena konferencijska sala, kapaciteta 300 mesta, predstavlja idealno mesto za održavanje kongresa, seminara, prezentacija, treninga i ostalih događaja te vrste. Sala sa komfornom binom raspolaže kompletnom tehničkom opremom, među kojom su projektor, flipchart, projekciono platno i mikrofon.

 

Pored konferencijske sale, gostima su na raspolaganju i dve manje sale kapaciteta 30 mesta. One su pogodne za održavanje manjih skupova.

 

U okviru Biznis centra nalazi se i aperitiv bar. On predstavlja idealno mesto za predah posle napornog radnog dana, ili za odmor između sastanaka.

 

Ljubazni menadžment hotela “Vojvodina” poručuje: “U našem hotelu ste bez ograničenja, uživajte i profesionalno i privatno! Imate potpunu slobodu da rezervišete smeštaj za učesnike vašeg poslovnog tima. Za obroke i kafe pauze zaduženo je naše restoransko osoblje. Budite ambiciozni, kreativni i spremni da svakodnevno prosperirate, a sve ostalo prepustite nama. Mi ćemo biti vaši saveznici kako biste što brže stigli do novih poslovnih uspeha, jer se uz vas i mi svakodnevno stručno usavršavamo. Dođite da zajedno napredujemo, jer mi smo željni novog znanja, sigurni smo da ste i vi!”

 

Podeli članak
sinovoz
FAM