Marketing

Banja Rusanda u kampanji o važnosti prevencije nastanka bolesti

Banja Rusanda

Očuvanje zdravlja, odnosno celokupno stanje organizma zavisi od našeg stila života. U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ posebna pažnja posvećuje se preventivi nastanka bolesti, kao i medicinskoj rehabilitaciji radno sposobnog stanovništva koji usled specifičnih poslova koje obavlja ima zdravstvene tegobe.

 

U cilju isticanja važnosti očuvanja zdravlja i prevencije nastanka bolesti, Banja Rusanda je sprovela kampanju u kojoj prezentuje svoje usluge, društveno odgovornim organizacijama i kompanijama koje brinu o zdravlju svojih zaposlenih.

 

Kampanja podrazumeva ličnu prezentaciju usluga koje pruža ova institucija: sindikalnim organizacijama, društveno odgovornim kompanijama, malim, srednjim i javnim preduzećima. Prezentaciju vode specijalisti fizikalne medicine i marketing služba Banje Rusanda, koja je pripremila širok spektar različitih paketa pansionskih i ambulantnih usluga po veoma povoljnim cenama prilagođenim potrebama svih organizacija.

 

Banja Rusanda

 

Podsećamo da je u banji tokom cele godine na snazi specijalna ponuda koja važi za penzionere bez uputa RFZO-a, po kojoj se odobrava popust na tzv. Bolnički dan u iznosu od 15 % na gotovinsko plaćanje, kao i mogućnost odloženog plaćanja na pet mesečnih rata.

 

U Banji Rusanda se primenjuju razni oblici fizikalne terapije koje se zasnivaju na primeni različitih oblika fizičke energije u svrhu rehabilitacije i lečenja, osposobljavanja, kao i sprečavanja i recidiva oboljenja.

 

Sve zainteresovane organizacije i pojedinci mogu kontaktirati Banju Rusanda putem mejla: office@banjarusanda.rs ili tel. 023 315 04 00, 023 315 04 09. Detaljne informacije na sajtu www.banjarusanda.rs

 

 

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Jedina zdravstvena ustanova koja prati vreme u zrenjaninu, od kada ima novi menadzment, pogledajte bolnicu, dom zdravlja, plucnu bolnicu sramota ukidaju nam usluge prezaguseni slabo lece nikada gore stanje…. al ide „mile“ ….prugom i to jovo na novo…..😄😅🤣😂🤣

sinovoz
FAM