Marketing YTOP

BANJA RUSANDA: NOVA GODINA UZ MUZIKU I VELNES

U narodu se kaže: „Po jutru se dan poznaje“. Kada je reč o novoj godini, smatra se da će biti onakva kako ste je dočekali. Zato je većini ljudi važno da Novu godinu dočeka sa ljudima koji su im bliski i u prijatnoj atmosferi i lepom okruženju.

nova-godina

Predlažemo Vam da u prelepom ambijentu parka, uz odbleske sunca sa jezera Rusanda, u prijatnom, toplom i veselom ambijentu banje „Rusanda“ ispratite staru godinu i sa optimizmom i osmehom dočekate novu 2017. godinu.

Doček je planiran u elegantnoj i svečarskoj atmosferi velikog restorana Banje.

Za dobro raspoloženje i celovečernji program će se postarati grupa „Melem“ i Miljan Vuković, glumac pozorišta iz Zrenjanina. Banja „Rusanda“ nastupajuće godine puni 150 godina, pa će doček biti pomalo u „retro“ maniru, sa tombolom, igrama, nagradama i gostima iznenađenja, u kojim će aktivno učestvovati Udruženje „Melenački talenti“ i druga udruženja iz Melenaca, sa kojima banja blisko sarađuje cele godine.

Za večeru je predviđeno bogato i raznovrsno posluženje na bazi „švedskog stola“, uz aperitiv, bocu pića po izboru (boca vina, soka – gaziranog, soka – negaziranog, 2 boce flaširane vode od 1.5l ili dva piva od 1/2l), kafu i šampanjac u ponoć.

Gostima se preporučuje da ostanu na noćenju u prijatnim sobama Banje. U tom slučaju, u sobe mogu da dođu u ranim poslepodnevnim satima 31. 12. 2016. da bi imali vremena da prošetaju po parku, naspavaju se i „natenane“ doteraju za doček.

Za 01. 01. 2017. je predviđen kasni doručak (između 10 – 11.30 časova). Svi obroci će 01. 01. 2017. za goste posluživati u malom restoranu Banje.

Program za 01. 01. 2017.

Gosti koji ostaju u Banji: mogu da se pridruže našem fizioterapeutu, koji će voditi grupu u tzv. šumsku kupku – zamišljaćete da kroz šumu hodate lagano sa vilama, osluškujući svaki zvuk, obraćajući pažnju na svaku boju, pokret, miris, detalj u parku i na obali jezera. Pri tome ćete uživati u čistom vazduhu, beskrajnom miru i dozvolićete da se opustite i stopite sa prirodom, koja nadahnjuje, oplemenjuje i pročišćava. Nakon toga je predviđeno zagrevanje i upotpunjenje opuštanja u sauni, bazenu i na toplim krevetima, uz kuvano vino, čaj ili kafu. Tada se gosti mogu opredeliti za još neku velnes uslugu (različite vrste masaža: relaksaciona, terapeutska, anticelulit, kamenjem od himalajskih soli, školjkama iz Tihog okeana, podvodna, biserna kupka ili đakuzi). Ručak će biti od 15.30 do 17 časova. Potom je poslepodnevni odmor.

Večera: 21 čas, druženje i slobodno vreme. Noćenje sa doručkom.

Cenovnik:

Doček: 4000,00 rsd.

Doček i 1 noćenje sa doručkom: 6000 rsd.

Doček, noćenje sa doručkom, velnes program (šumska medicina, opuštanjem u bazenu, sauni i tepidarijumu, uz kuvano vino ili čaj) i ručak 01. 01. 2017. – 7000 rsd.

Doček, velenes sadržaj prvog dana, ručak, večera, 2 noćenja sa doručkom – 9000 rsd.

Večera drugo veče 500,00 rsd

Svi gosti, koji noće u Banji imaju 20% popusta na velenes usluge..

Zaposleni u SB za rehabilitaciju „Rusanda“ i članovi njihove porodice imaju popust na sve navedene cene po 10%.
Dete do 12 godina besplatno, za drugo, treće… dete se plaća 50% cene.

Uslovi plaćanja: u gotovini pre početka korišćenja usluga; na rate čekovima građana ili preko administrativne zabrane (na platu ili penziju).

Dočekajte Novu godinu opušteni i u dobrom raspoloženju.

Informacije i rezervacije na telefon:
023/315-04-09 , 069- 851-30-68

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.