Marketing Vesti Zrenjanin

Atraktivni i traženi artikli ove nedelje po akcijskim cenama!

ogrev

Osigurajte i ušuškajte vaš dom, ne samo za predstojeća godišnja doba, nego za duže vreme, poručuju iz kompanije „Ogrev“.

 

Ove nedelje „Ogrev“ je za vas izdvojio fasadni stiropor od 5cm po ceni od 199,00 dinara/m2, kao i OSB ploče debljine 9mm po ceni od 379,90 dinara/m2.

 

Obezbedite za vaš dom sigurnosna vrata po ceni koja se kreće već od 12.999,00 dinara. Ukoliko ste planirali nešto da dozidate, zazidate ili pak gradite – preporučujemo blokove model 25L 1. klase po ceni od samo 29,90 dinara/komad. Napominjemo da je preuzimanje blokova moguće isključivo u krugu fabrike „Neimar“, koja se nalazi u ulici Mihajlovački drum bb.

 

Za ovu nedelju po akcijskim cenama smo izdvojili i atraktivne i tražene artikle i za vaša kupatila. Bilo da ste u fazi njihove adaptacije ili gradnje. Tuš kabinu sa plitkom kadicom, poluprečnika 80cm, ove nedelje možete pronaći po ceni od 18.630,00 dinara. Ističemo i veliki izbor tuš kanalica po veoma atraktivnim cenama.

 

Podsećamo da je sada pravo vreme i za kupovinu ogrevnog materijala. U prodajnim objektima „Ogrev“-a je ponuda zaista široka i po izuzetno povoljnim cenama i uslovima.

 

Pročitajte još: „Ogrev“ nudi odlične uslove plaćanja!

 

„Posetite jedan od naša tri prodajna objekta i uverite se u veoma bogatu ponudu i povoljne cene svega što vam je potrebno za kuću, stan ili poslovni prostor“, navode u „Ogrev“-u.

 

U nastavku pogledajte novu akcijsku ponudu i gde se nalaze prodajni objekti „Ogreva“.

 

ogrev

 

Podeli članak
sinovoz
FAM