Marketing Vesti Zrenjanin

„AS-MAXI“ taksi, za pouzdan, komforan i ekonomičan prevoz

as maxi taksi
„AS-MAXI“ taksi

Pouzdan, komforan i ekonomičan taksi prevoz do željene destinacije, to je ponuda kompanije „AS-MAXI“, čije usluge su vam na raspolaganju u svako doba dana i noći.

 

Zrenjaninska kompanija „AS-MAXI“ nastala je udruživanjem dva važna aktera u oblasti usluga taksi prevoza u Zrenjaninu, i to „AS PLUS“ i „MAXI TAXI“. Rezultat je još bolja ponuda korisnicima usluga, kojima su vozila ove kuće na raspolaganju svakog dana, svih 24 časa. Vozači i operateri u dispečerskom centru, sa višegodišnjim iskustvom u ovom poslu, spremni su da odgovore zahtevima klijentele, u veoma kratkom roku.

 

-Pouzdan, ekonomičan i komforan prevoz u jednom od naših 80 klimatizovanih vozila, uz prosečno vreme dolaska po pozivu od svega tri do pet minuta, to je ono što vam mi nudimo. Tu smo da vam omogućimo lak i bezbedan pristup željenoj destinaciji, u gradskom, vangradskom, međugradskom pa čak i međunarodnom prevozu. Dovoljno je samo da pozovete jedan od naših telefonskih brojeva, ili putem vibera iskoristite mogućnost besplatnog poziva ili poruke – poručuju iz „AS-MAXi“ taksija.

 

„AS-MAXI“ taksi

 

Tu je i mogućnost korišćenja aplikacije „AS TAXI“, koju klikom na ovaj link možete besplatno preuzeti u Google Play prodavnici i instalirati, čime maksimalno skraćujete vreme čekanja.

 

A telefoni dispečerskog centra su  611 111 i 512 510.

 

Besplatan poziv ili poruka na viberu na broj 060 521 5 111.

 

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz