Marketing YTOP

ARISTO PETS: SVE ZA VAŠEG KUĆNOG LJUBIMCA

aristo pets

Sve što je potrebno za vašeg kućnog ljubimca, bez obzira da li je u pitanju pas, mačka, ptica, neki simpatični glodar ili ribica, od skoro možete pronaći u prodavnici za kućne ljubimce „Aristo Pets“, koja se nalazi u Aviv Parku Zrenjanin.

 

 

Pristupačnost, radno vreme, parking i odličan asortiman, ono su što ovaj pet shop izdvaja od drugih.

 

Mnogi hranu i ostalu opremu za svoje kućne ljubimce nabavljaju u većim količinama. Zato je pristupačnost „Aristo Pets“-a velika prednost. Ako kupljenu robu ponesete u rukama, ili ako se odlučite da je odgurate u kolicima, do parking mesta nemate više od 10 metara.

 

Radno vreme „Aristo Pets“-a je od 10 do 22 časa, svih sedam dana u nedelji, što vam omogućava da sve što je potrebno vašim kućnim ljubimcima nabavite u vreme kada vam najviše odgovara – i u kasnijim večernjim satima i vikendom.

 

 

U „Aristo Pets“-u možete nabaviti aposlutno sve od opreme i hrane za vaše ljubimce.

 

Sve što vam je potrebno za vašeg psa, od hrane, povodaca, grickalica, odela, pronaći ćete u „Aristo Pets“-u. Takođe, sve što je potrebno vašoj mački, ili papagaju, vašem hrčku ili ribicama, pronaći ćete u ovoj prodavnici.

 

Ukoliko želite da obradujete sebe ili neku dragu osobu kućnim ljubimcem, u „Aristo Pets“-u možete da birate između prelepe nimfe ili sirijskog hrčka, leminga ili činčile.

 

 

U svakom trenutku, za svaku nedoumicu ili pitanje, tu su zaposleni u ovom pet shopu.

 

A ukoliko vam je potrebno nešto što u tom trenutku u prodavnici ne postoji, možete računati na to da će u najkraćem roku, ukoliko postoji u Srbiji, biti nabavljeno i za vas.

 

Cene su konkurentne, a svakog vikenda očekuju vas vikend akcije.

 

Više informacija možete dobiti na Fejsbuku i Instagramu, ili na telefon 064 864 75 61.

Podeli članak
sinovoz
FAM