Marketing Vesti Zrenjanin

Ako tražite kvalitetan alat i potrošni materijal „Šipoš“ je prava adresa

šipoš

Neki poslovi ne trpe odlaganje. Ima, pak, onih poslova koji se bolje i lakše rade kada je lepo vreme.

 

I za jedne i za druge poslove najvažnije je imati dobar alat i snabdeti se kvalitetinim potrošnim materijalima.

 

Prava adresa da se snabdete svim onim što vam je potrebno za radove na i u kući, u dvorištu ili vrtu, jesu prodavnice renomirane zrenjaninske firme „Šipoš“.

 

– U našim prodavnicama imamo veliki izbor potrošnog materijala kao što su burgije, listovi za ubodne testere, klamerice – ističe Robert Šipoš. – Iz zaista velike ponude izdvojio bih za ovaj put veliki izbor brava i cilindara, kvaka, šarki, okova za vrata. Imamo i veliki izbor tipli, šrafova… Jednom rečju, kod nas se mušterije mogu snabdeti alatom, priborom i potrošnim materijalom za razne vrste radova.

 

Specijalizovane prodavnice „Šipoš“ u Zrenjaninu uspešno posluju već više od tri decenije.

 

– Ono što mušterije kod nas mogu dobiti, osim kvalitetne robe, jesu i najbolji saveti – ističe Robert Šipoš. – Mi nismo samoposluga, mi smo uslužna specijalizovana prodavnica. Nešto što se nekad zvalo gvožđara, gde se, uz robu, dobije i najprikladniji i najadekvatniji savet. Mnoge mušterije dođu a da i ne znaju šta im tačno treba. Zato smo mi tu da im pomognemo i da oni iz naše prodavnice izađu zadovoljni.

 

Prodavnice „Šipoš“ nalaze se u ulicama Obala Sonje Marinković 12 (telefon 561 730) i Dr Kornela Radulovića 66 (525 691).

 

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz