Hronika

Ženi se izgubio svaki trag, a onda je pronađena mrtva! (Foto)

kanal dtd

Viši javni tužilac u Zrenjaninu Zoran Đuran izjavio je za portal zrenjaninski.com da se predmet koji je formiran u ovom tužilaštvu, a koji se tiče pronalaska leša u blizini kanala Dunav – Tisa – Dunav kod Lazareva, nalazi u fazi prikupljanja potrebnih obaveštenja.

 

Tužilac za sada nije saopštio nikakve druge detalje, niti je zvanično objavljen identitet i pol osobe čije je beživotno telo otkriveno na pomenutoj lokaciji. Takođe, za sada se ne zna ni uzrok smrti ove osobe.

 

Beživotno telo pronađeno je u ataru kod sela Lazareva, a sumnja se da je u pitanju R. R. (53) iz Beograda, koja je inače, poreklom Lazarevljanka.

 

Nestanak R. R. je, inače, prijavljen 17. novembra. Ona se, kako saznaje naš portal, u danu nestanka javila ćerki i rekla da ide iz svog stana na Zvezdari nekim poslom do centra grada. Od tada joj se izgubio svaki trag. Porodica je, u pokušajima da je pronađe, kontaktirala i manastire Srpske pravoslavne crkve, ali bez rezultata.

 

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, kada je pronađeno beživotno telo kod Lazareva, tu je nađen i privezak sa ključem, a navodno je provereno da li taj ključ odgovara bravi na stanu R. R. u Beogradu, što je i potvrđeno. Navodno, u Lazarevu je pronađena i ženska torbica, u kojoj su bili dokumenti na ime R. R. Policija je, kako saznajemo, proveravala i da li je R. R, od momenta nestanka, dolazila do rođaka u Lazarevu, i utvrđeno je da nije.

 

Ona je, pre oko mesec dana, bila na jednom rođačkom okupljanju u Zrenjaninu i rođaci koji su sa njom kontaktirali nisu primetili ništa čudno u njenom ponašanju, niti im jer govorila da ima bilo kakvih problema.

 

Pokojna R. R. je bila udovica, muž joj je preminuo 2013. godine. Ima ćerku koja studira u Beogradu, a i majka joj živi u prestonom gradu.

 

 

Podeli članak
bomist stovarište zrenjanin
sinovoz