Hronika YSLAJDER

UPOZORENJE: GRADOM HARAJU LAŽNI RADNICI „VODOVODA“!

vodovod
JKP "Vodovod i kanalizacija"

ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“ iz Zrenjanina u sredu je kontaktiralo više meštana Mužljanske kolonije sa pitanjem da li su u obavezi da prime radnike ovog preduzeća koji u popodnevnim časovima proveravaju unutrašnje instalacije i zašto moraju da plate te usluge, a bilo je i sumnji da im je otuđena i imovina prilikom pregleda instalacija.

vodovod

JKP „Vodovod i kanalizacija“ obaveštava korisnike da ne sprovodi akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija, da nisu u pitanju njegovi radnici, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba.

– Pozivamo građane da pomenute osobe ne primaju u svoje kuće i da, ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima, predstave se kao radnici našeg preduzeća i ponude im usluge, o tome obaveste MUP. Napominjemo da je naše preduzeće zaduženo za održavanje ulične vodovodne mreže i cevi do mernog uređaja korisnika, odnosno vodomera. JKP „Vodovod i kanalizacija“ ni uslužno ne obavlja proveru niti radove na unutrašnjim instalacijama – dakle, za kompletnu unutrašnju instalaciju, od vodomera pa nadalje, odgovorni su korisnici i oni brinu o njoj i za kontrolu i sanaciju istih angažuju ovlašćene firme – objašnjava rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u tom preduzeću Siniša Gajin.

Radnici, eventualno, mogu proveriti unutrašnje instalacije u sklopu otklanjanja kvara na uličnoj vodovodnoj mreži.

– Bitno je napomenuti da radnici našeg preduzeća ne dolaze kod korisnika bez njihovog poziva, a kada izlaze na teren to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima JKP „Vodovod i kanalizacija“ – naglašava Gajin.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz