Hronika

UMESTO SEKSA DOBIO BATINE!

ZRENJANIN – Zbog sumnje da su počinili krivično delo razbojništva, zrenjaninsko Osnovno javno tužilaštvo u Zrenjaninu podiglo je optužnicu protiv R. L. (31) i I. V. (38), oboje iz Zrenjanina.

bokser

Kako se navodi u optužnom aktu, njih dvoje su 4. juna ove godine, u večernjim časovima, pretukli i opljačkali oštećenog N. P.

Okrivljena I. V. je, naime, ušla sa oštećenim u stan, najpre tražeći da joj unapred preda novac na ime dogovorenih seksualnih usluga. Pošto joj je on odgovorio da neće unapred da joj da pare, I. V. je pozvala okrivljenog R. L. koji je, kada je ušao u sobu, iz džepa izvadio „bokser“ i njime oštećenom zadao više udaraca po glavi.

Kada je N. P. ustao sa kreveta, okrivljeni R. L. ga je ošamario, dok mu je I. V. zapretila da će mu „razmrskati“ facu. Oštećeni im je tada predao ranac u kojem se nalazila radna uniforma i naočare za sunce, a iz džepa je izvadio mobilni telefon i novčanik u kojem su se nalazila lična dokumenta, platna kartica i 400 dinara. Nakon toga su oštećenog, preteći mu da ih nikada nije video, izbacili iz stana.

Okrivljeni se nalaze u pritvoru po rešenju Osnovnog suda u Zrenjaninu.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz