Hronika YSLAJDER

U NEZGODAMA ZA VIKEND BILO I POVREĐENIH

saobraćajne nezgode
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda, od toga, četiri saobraćajne nezgode sa povređenim licima i tri sa materijalnom štetom.

 

policija
Foto: Dušan Bartolović

 

U ovim saobraćajnim nezgodama pet lica je zadobilo lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 622 000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog: neprilagođene brzine kretanja vozilom – jedna, nepropisnog preticanja – jedna, nepropisne radnje vozilom – dve, neustupanja prvenstva prolaza – jedna, neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola – jedna i prolazak vozilom kroz crveno svetlo – jedna.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 3 učesnika u saobraćaju i izdato je 36 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 6 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 4 vozača zadržana u trajanju od 12 časova. Takođe, iz saobraćaja su isključena 3 vozila zbog tehničke neispravnosti.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.