Hronika YSLAJDER

TROJICA MLADIĆA ZLOSTAVLJALA I MUČILA ČOVEKA!

sud policija

ČENTAOsnovni javni tužilac u Zrenjaninu podneo je optužni predlog protiv N. M. (25) i M. J. (23), obojica iz Čente, kao i protiv V. N. (30) iz Beograda, zbog sumnje da su počinili krivično delo zlostavljanja i mučenja.

 

sud policija

 

Po navodima tužilaštva, oni su 30. januara prošle godine, u večernjim satima, u Čenti, zlostavljali oštećenog M. G. i postupali prema njemu na način kojim se vređa ljudsko dostojanstvo.

 

Okrivljeni N. M. ga je, naime, pozvao telefonom i rekao mu da izađe ispred svoje kuće, da bi mu potom, nakon što je ovaj to učinio, prišao V. N. i stavio ga na zadnje sedište automobila kojim su došli, i to pored okrivljenog N. M.

 

Dok su se vozili, tražili su od oštećenog da im vrati robu, iako ovaj nije znao o čemu se radi, da bi ga potom N. M. fizički napao, zadavši mu udarac u glavu. Onda su ga udarali i M. J. i V. N. Nakon kraćeg vremena svi su izašli iz vozila, pa su okrivljeni N. M. i V. N. šutirali oštećenog u glavu i stomak, posle čega su ga vratili u automobil, ponovo ga ispitujući o navodnoj robi i tražeći je od njega.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz