Hronika YSLAJDER

TROJE POVREĐENIH, ŠTETA OKO 430.000 DINARA

saobraćajne nezgode
Foto: ilustracija

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od toga, tri sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

 

kamion
Foto: ilustracija

 

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je teže povređeno, a dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 430.000 dinara, saopštila je zrenjaninska policija.

 

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom – dve, i neustupanja prvenstva prolaza – dve.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 17 učesnika u saobraćaju i izdato je 90 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 7 vozača, od toga 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vreme izrečene zaštitne mere i 5 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena 4 vozila, od toga 2 vozila zbog tehničke neispravnosti, 1 vozilo zbog toga što nije upisano u jedinstveni registar i jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Podeli članak
sinovoz
FAM