Hronika

TRAGEDIJA U BANATSKOM DVORU: Ispovest žene koja je autom udarila ubicu trudne devojke!

BANATSKO KARAĐORĐEVO – Stana Milošević iz Banatskog Karađorđeva, kojoj je pred automobil istrčao ubica Milan Cimeša iz Mihajlova, koji je pre toga presudio svojoj devojci i verenici Sabini Vidi, još je u šoku, i oporavlja se od posledica nesvakidašnje saobraćajne nesreće, koja se dogodila preksinoć nešto posle 22 časa.

Stana Milošević
Stana Milošević

Stana se svojim automobilom marke “Mercedes” vraćala sa posla, iz druge smene, iz motela u Žitištu, gde radi kao kuvarica. Oko 22.15 časova bila je na ulazu u Banatski Dvor.

– Imam veoma dobra svetla na automobilu i noću mi je pregledno. Kada sam se približavala mostiću na ulazu u Banatski Dvor, videla sam tog momka. Pomislila sam da je to neki kriminalac, koji pokušava da me zaustavi i prvo što sam pomislila bilo je – neću da stanem nikom, ne smem – priča Stana.

Ona je onda krenula da prelazi u drugu kolovoznu traku, ali je on onda u dva – tri koraka krenuo ka njenom autu, kao da pliva kroz vazduh i rukama i nogama, i bacio se na vozilo.

– Udarila sam ga i on je preleteo preko auta, nisam ga pregazila. Zaustavila sam vozilo i izašla, uključila sva četiri žmigavca i tu sam se pogubila. Nisam mogla da se setim broja policije pa sam pozvala supruga – govori Stana.

Njen suprug Stevan odmah je reagovao, seo je u automobil i krenuo ka Banatskom Dvoru. Na licu mesta bio je za petnaestak minuta, a tamo je već bila policija. Pre dolaska policije Stana je pokušavala da zaustavi druge vozače koji su prolazili, ali niko nije hteo da stane.

– Stao je jedan čovek, vikala sam: “Udarila sam nekog dečka”. On je samo rekao i šta sad, seo u auto i nastavio. Pokušala sam da zaustavim i jedan kamion, a umalo da on nije mene pregazio – priseća se Stana.

Ona je u tom udesu zadobila povrede istegnuća vratnih pršljenova i mišića i sada trpi bolove, a stavljena joj je i “kragna”.

Njen suprug Stevan kaže da je automobil kojim je Stana upravljala bio na tehničkom pregledu i da je utvrđeno da je bio tehnički ispravan. Sada mu je najvažnije, napominje, da mu se supruga oporavi, jer je još uvek u šoku zbog nesreće.

Mladića su, inače, videli i drugi vozači.

– Nešto pre Stane kolima su istim pravcem prošle moje komšije. Videle su momka koji tu pored puta ide levo, desno, pa kako šeta po drumu, ali su ga oni izbegli – priča jedna od meštanki Banatskog Karađorđeva.

O velikoj tragediji u Banatskom Dvoru možete pročitati ovde. 

Podeli članak
sinovoz
FAM