Hronika

SVAŠTA ĆEMO JOŠ ČUTI: Mlekara pleni čoveku tri lovačke puške!

ZRENJANIN – Izvršitelj Branko Plavšić oglasio je prodaju nekoliko komada oružja u vlasništvu Ž. K. iz Ečke od koga samostalna radnja za proizvodnju mlečnih proizvoda “Mlekoprerada” iz Elemira, kao izvršni poverilac, potražuje 49.791 dinar.

oruzje-lovacki-karabin

Kako bi izvršni poverilac naplatio svoja potraživanja, angažovan je izvršitelj koji je popisao i procenio vrednost nekoliko stvari u vlasništvu Ž. K. koje će biti prodate.

Na prodaju se, inače, nude dva lovačka karabina, kao i kombinovana lovačka puška, ukupne vrednosti 115.000 dinara. Na prvom javnom nadmetanju, koje je zakazano za 15. maj, početna cena oružja iznosiće 60 odsto od procenjene vrednosti.

Pravo učešća na nadmetanju, koje će biti održano u 14.30 časova, u prostorijama izvršitelja na adresi Dr Zorana Đinđića 8/3, imaju svi zainteresovani koji poseduju odobrenje za nabavljanje određene vrste oružja, izdato od strane Ministarstva unutrašnjih poslova, i koji polože jemstvo u iznosu od jedne desetine utvrđene vrednosti pokretnina koje su predmet prodaje.

Podeli članak
Tagovi
sinovoz
FAM