• SAOPŠTENJE KOMPANIJE „DREKSLMAJER“ POVODOM SAOBRAĆAJNOG UDESA U RUMUNIJI (FOTO)

ZRENJANIN – Iz kompanije „Drekslmajer“ oglasili su se povodom saobraćajnog udesa u Rumuniji, u kojem su povređeni radnici ove firme iz Zrenjanina.     -Vecina nasih kolega koje su bili u autobusu, koji je učestvovao u saobraćajnom udesu, koji se dogodio u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji, dobrog je  zdravstvenog stanja i pušteni […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
    SAOPŠTENJE KOMPANIJE „DREKSLMAJER“ POVODOM SAOBRAĆAJNOG UDESA U RUMUNIJI (FOTO)

saobraćajnog udesa
    Foto : Portalsm.ro

-Vecina nasih kolega koje su bili u autobusu, koji je učestvovao u saobraćajnom udesu, koji se dogodio u neposrednoj blizi grada Satu Mare u Rumuniji, dobrog je  zdravstvenog stanja i pušteni su iz bolnice. Trenutno su smešteni u hotelima u gradu Satu Mare. Tri naše koleginice su zadržane na bolničkom lečenju, radi daljeg pružanja medicinske nege. Danas smo imali i telefonske razgovore sa njima kako bismo saznali na koji način možemo da im pomognemo i da li im je nešto potrebno.

Foto : Portalsm.ro

Porodice povređenih su obaveštene o tome šta se dogodilo i u kontaktu smo sa njima – kaže portparolka kompanije “Drekslmajer” u Zrenjaninu, Jasmina Krecul Reljin. Ona napominje da su predstavnici kompanije u mestu Satu Mare bili u bolnici sinoć, kako bi pružili potrebnu podršku.

Foto : Portalsm.ro

-Ono sto je najvaznije jeste da su svi stabilnog zdravstvenog stanja. Rumunska policija trenutno radi na utvrđivanju uzroka saobraćajne nesreće. Prevoznik je poštovao sve zakonske uslove i regulativu u pogledu dokumenata, vremena vožnje, pauze i odmora – dodaje Jasmina Krecul Reljin.

Foto : Portalsm.ro

U saopštenju se navodi i da je grupa zaposlenih, koja je bila u autobusu, išla u pogon kompanije u mestu Satu Mare, u okviru programa razmene znanja i iskustava.

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

Komentari 0

Napiši komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H