Hronika YSLAJDER

POŽAR IM ZA NEKOLIKO MINUTA PROGUTAO CELU KUĆU! (FOTO)

ELEMIR – Aleksandru Mihajlovu iz Elemira izgorela je kuća, zajedno sa štalom i senjakom, i on se sa porodicom bukvalno našao na ulici.

 

 

– Trenutno smo supruga, kćerka i ja smešteni kod rodbine i hvala im na tome, ali to ne može biti večno. Za nekoliko minuta ostali smo bez krova nad glavom i bez celokupne imovine, i zaista nam je potrebna pomoć svake vrste – navodi Mihajlov.

 

Kuća je planula za nekoliko minuta, a požar je krenuo od senjaka i proširio se preko štale do kuće.

 

 

– Vratili smo se iz centra sela, spremali za spavanje i bilo je sve u redu. Jednog momenta čuo sam komšiju kako viče: “Aco, gori”, i imao sam šta da vidim. Ženi sam viknuo da pokupi lična dokumenta i dete, i da beži iz kuće. Zvali smo vatrogasce, stigli su za 20- tak minuta iz Zrenjanina. Tim ljudima svaka čast. Borili su se sa plamenom, uspeli da spasu i nešto od nameštaja. Meni je pošlo za rukom da izvedem osam bikova i junica i kobilu iz štale, ali kobila je nagorela, morao sam juče da je prodam – priča Mihajlov.

 

požar

 

Porodica Mihajlov ostala je bez ičega. Svaka bi joj pomoć dobrodošla. Ukoliko neko želi da pomogne novčanim prilogom, može to učiniti na račun Poštanske štedionice, broj 200-64042742-84. 

 

Ovo nije jedini požar koji se poslednjih dvadesetak dana dogodio u Elemiru i u atarima tog sela. Više o tome PROČITAJTE OVDE.

Podeli članak
sinovoz
FAM