Hronika Vesti Zrenjanin

Ponovo uhapšen ubica koji je bio učesnik poznatog rijaliti programa!

antal skendžić
Foto: Pixabay

Bivši učesnik rijaliti programa Antal Skendžić, koji je bio u zatvoru zbog ubistva majke, ponovo je uhapšen, jer je prekršio sudsku zabranu prilaska svojoj babi Rozaliji Greguš iz Lukinog Sela.

 

Antal je bio jedan od prvih učesnika rijaliti programa “Veliki brat” u Srbiji. Postao je poznat kada je pred kamerama priznao da je gej. Kasnije je nožem, u porodičnoj kući, u Banatskom Višnjićevu, ubio majku Rozaliju Greguš Skendžić. On je zbog tog zločina bio osuđen na zatvorsku kaznu, koju je i odležao.

 

Po izlasku iz zatvora, Antal je pretukao svoju baku Rozaliju Greguš, zbog čega mu je zrenjaninski sud odredio zabranu prilaska starici. Međutim, on se nedavno oglušio o tu zabranu, zbog čega je uhapšen. Navodno je došao u bakinu kuću i pretio joj, zbog čega je starica odmah pozvala policiju.

 

– Čekam zrenjaninsku policiju da me privede za nasilje koje nisam počinio. Braća su me prijavila lažno. Ne žele da mi isplate šta su mi dužni, pa me prijavljuju za nešto što nism učinio. Neću ubiti ni Iliju, ni Stevu, ni baba Rozaliju. Ubio sam majku iz milosrđa. To nema veze sa njima. Kuću jednu od tri. Malo zemlje i vode. To mi treba. Izaći ću posle ovog hapšenja. Vidimo se. Molim bilo koga da mi obezbedi advokata da me spase, jer sam nevin! Odležao sam svoje – napisao je Antal Skendžić u poruci na društvenim mrežama.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM