Hronika

POLICIJA OTKRILA ILEGALNU LABORATORIJU U ZRENJANINU!

Foto: Dušan Bartolović

BEOGRAD, ZRENJANIN – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u više odvojenih akcija prethodnih dana uhapsili 139 osoba zbog sumnje da su počinile krivična dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija.

 

Foto: Dušan Bartolović

 

Zbog posedovanja narkotika radi njihove dalje prodaje uhapšeno je 96 osoba od kojih je oduzeto ukupno 128,5 kilograma opojne droge, a otkriveno je i sedam laboratorija za proizvodnju različitih narkotika.

 

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je sve pripadnike policije koji su, kako je rekao, u prethodnih sedam dana napornim radom i aktivnostima zaplenili veliku količinu narkotika i oružja.

 

– Na teritoriji Zrenjanina, Beograda, Subotice i Šapca otkriveno je sedam ilegalnih laboratorija, među kojima i one za uzgajanje halucinogenih pečuraka koje su posebno retke – rekao je Stefanović.

 

On se zahvalio ljudima iz policije koji su, kako je rekao, ovako dobrim radom pokazali da ne postoji period kada ne rade.

 

– Policija je u svakom trenutku posvećena borbi protiv trgovine narkoticima i naoružanjem, i tako će biti i ubuduće, kako bi Srbija bila stabilnija i bezbednija – poručio je Stefanović.

Podeli članak
sinovoz
FAM