Hronika YSLAJDER

POLICIJA IMALA PUNO POSLA ZA VIKEND

policija

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se dve saobraćajne nezgode sa povređenim licima.

 

policija

 

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su zadobila teške telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 150 000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog: neprilagođene brzine kretanja vozila – jedna i nekretanja uz desnu ivicu kolovoza od strane putničkog vozila – jedna.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupaka su podneti protiv 26 učesnika u saobraćaju i izdato je 99 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 14 vozača, od toga, 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 11 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola, od kojih su 3 vozača zadržana u trajanju od 12 časova.

 

Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, od toga, 2 vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice, 2 vozila zbog toga što nisu upisana u jedinstveni registar vozila i 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti.

Podeli članak
sinovoz
FAM