Hronika

POLICIJA: Četiri saobraćajne nezgode, pet osoba povređeno

saobraćajne nezgode
Foto: Dušan Bartolović

Policijska uprava Zrenjanin saopštila je danas da su se na području koje pokriva proteklog vikenda dogodile četiri saobraćajne nezgode, od kojih tri sa nastradalim licima i jedna sa materijalnom štetom.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je zadobilo teške telesne povrede, a četiri osobe su lakše povređene. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 310.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neustupanja prvenstva prolaza, neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, kao i zbog nepropisne radnje vozilom.

 

Zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv devetoro učesnika u saobraćaju i izdato je 111 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno sedmoro vozača, od toga jedan zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, jedan zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i petoro vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena dva vozila, od toga jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice, a drugo zbog tehničke neispravnosti.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM