Hronika YSLAJDER

POBESNEO ZBOG DUGA, VLASNIKU FIRME PRETIO DA ĆE GA TUĆI DO SMRTI

krivično delo ugrožavanja sigurnosti

ZRENJANIN – Zrenjaninski osnovni javni tužilac podneo je optužni predlog protiv G. G. (36) iz Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanja sigurnosti.

U tužilaštvu navode da je okrivljeni 18. oktobra 2016. godine, oko 15.10 časova, u Zrenjaninu, ugrozio sigurnost oštećenog K. M. iz Lazareva.

Najpre je ušao u prostorije firme i povišenim tonom pitao: „Ko je ovde vlasnik, da mu je… mater?“, a kada mu je oštećeni K. M. rekao da je on vlasnik i pitao ga u čemu je problem, okrivljeni mu je uputio reči „Kada ćete da platite najam reklama od 10.000 dinara, ako ne platiš svoj dug, je… ti ja mater, prebiću te ako te uhvatim na ulici, pa ćeš videti kome ostaješ dužan“.

Kada ga je oštećeni zamolio da izađe iz lokala ili će pozvati policiju, okrivljeni mu je rekao „Pi… raspala, neću da izađem“, te kada je oštećeni pozvao policiju, okrivljeni je krenuo da izlazi iz lokala obraćajući se pri tom oštećenom rečima „Naćićemo se, videćemo šta će ti biti“, a po ulasku u svoje vozilo, rekao je oštećenom „Pi… jedna raspala i matora, tućiću te sve do smrti, je… ti majku, kome ćeš ti da duguješ“.

Podeli članak
sinovoz
FAM