Hronika YSLAJDER

PET PAKETA MARIHUANE PRONAĐENO U AUTOMOBILU (FOTO)

marihuana u automobilu

JAŠA TOMIĆ – Carinici su u saradnji sa graničnom policijom 25. marta, na izlazu graničnog prelaza Jaša Tomić ka Rumuniji, zaplenili preko dva kilograma marihuane koju je putnik krio u fabričkim šupljinama automobila.

 

preko dva kilograma marihuane

 

Prekršaj je otkriven kada je na red za kontrolu stigao „pežo karavan“ rumunskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Rumunije.

 

Vozač se, kako je naveo, vraćao sa zrenjaninske pijace u Temišvar, gde živi.

 

marihuana u automobilu

 

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica.

 

Međutim, kada su carinici iza kasete ispred suvozačevog sedišta pronašli paket kockastog oblika oblepljen širokom samolepljivom trakom i upitali šta je unutra, usledio je neočekivani odgovor – da se u paketu nalazi marihuana.

 

Nakon detaljnog pregleda u automobilu je pronađeno još četiri paketa sa drogom, pri čemu su dva paketa bila sakrivena iza instrument-table, a još dva u naslonima zadnjih sedišta.

 

Tom prilikom zaplenjeno je pet paketa u kojima se ukupno nalazilo 2.073 grama marihuane za koju je putnik tvrdio da je nabavio na pijaci u Zrenjaninu.

 

marihuana u automobilu

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz
FAM