Hronika

OTKRIVAMO DETALJE STRAVIČNOG ZLOČINA: Ko je i na koji način savladao ubicu petoro ljudi

ŽITIŠTE – Meštani Žitišta šokirani su posle nezapamćene tragedije koja je zadesila njihovo mesto. Kažu da niko nije mogao očekivati da će Siniša Zlatića, koji sa ubijenom Dijanom ima maloletnog sina, počiniti ovakav zločin, s obzirom na to da ga svi znaju kao mirnog čoveka, koji je radio kod brata, u agenciji za registraciju i osiguranje vozila.

Ljubo Milinović na mestu zločina
Ljubo Milinović na mestu zločina

– Čuo sam kada je rafal prekinuo muziku, jer živim prekoputa kafića, i isprva nisam mogao da pretpostavim o čemu se radi, pošto je oko ponoći bio vatromet, u okviru manifestacije „Pile fest“. Pogledao sam kroz prozor i video da su svi polegali na zemlju – ispričao je otac vlasnika kafića „Makijato“ Ljubo Milinović.

Po njegovim rečima, dvojica meštana, koja su se u tom trenutku zatekla pored ubice, uspela su da mu otmu automatsku pušku, posle čega je on pobegao, ali je za veoma kratko vreme uhapšen. Kako saznajemo, pušku su mu oduzeli Isidor Sučević, koji je kobne noći radio za šankom, kao i Milan Majkić, jedan od gostiju ovog ugostiteljskog objekta.

Među očevicima ovog zločina je i Milovan Savanović, rođak ubijene Dijane, koji je takođe radio u kafiću u noći između petka i subote.

– Kad je počela pucnjava, nisam znao o čemu se radi. Mislio sam da neko baca petarde. Sve se tako brzo odigralo. Toliki rafal je ispalio u Dijanu da ju je odbacio pet metara unazad – ispričao je Savanović.

On nam je kazao da su Siniša i Dijana raskinuli pre otprilike godinu dana i da je Dijana u međuvremenu našla drugog muškarca, sa kojim se isprva tajno viđala.

– U poslednje vreme su počeli da se pojavljuju zajedno u javnosti, a Siniša je bio ljubomoran. Ona je živela u kući sa roditeljima i čuo sam da ga je više puta prijavljivala nadležnima, čak i da drži automatsku pušku, ali niko nije reagovao – naglasio je Savanović.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz