Hronika

MAKSIMALNE KAZNE ZBOG SVIREPOG UBISTVA: Staricu metlom tukli do smrti!

ZRENJANIN, NOVI BEČEJ – Viši sud u Zrenjaninu je, u prvostepenom postupku, izrekao kazne zatvora u trajanju od po dvadeset godina J. S. M. (20) i N. S. (21), obojica iz Novog Bečeja, zbog krivičnog dela teškog ubistva. Na ovu presudu uložena je žalba, tako da se predmet nalazi u Apelacionom sudu.

starica-penzioneri

Inače, dvojici mladića izrečena je maksimalna kazna zatvora za ovo krivično delo, s obzirom na to da se radi o mlađim punoletnim licima.

Kako je navedeno u presudi Višeg suda, mladi Novobečejci su 21. novembra 2014. godine došli do kuće starice Anđe Azucki, ušli unutra i obavili premetačinu u potrazi za stvarima veće vrednosti. Kako ih nisu pronašli, oni su fizički napali staricu koju su zatekli u kući. Prvo su joj rukama zadali više udaraca po glavi, a zatim su uzeli drvenu metlu i njome nastavili da tuku nesrećnu ženu. Ona je preminula od zadobijenih povreda, a sud je konstatovao da je ubistvo počinjeno na svirep način.

Komšije pričaju da je pokojna Anđa bila povučena i da nikoga nije posećivala. Izdržavala se od skromne penzije pokojnog supruga, s kojim nije imala dece.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.