Hronika

Još jedna saobraćajna nezgoda, sudar automobila i vozila kurirske službe

policija
Foto: Dušan Bartolović

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se danas na području grada Zrenjanina, saznaje portal zrenjaninski.com.

 

Saobraćajka se dogodila u popodnevnim satima, na putu između Zrenjanina i Kleka. Došlo je do sudara putničkog automobila i vozila jedne kurirske službe. Kako su nam javili očevici, šteta na vozilima je primetna.

 

Za sada nije poznato šta je dovelo do ove saobraćajke. Policija je izašla na lice mesta i obavila uviđaj.

 

Podsetimo, jedna saobraćajna nesreća dogodila se jutros i u njoj je nastradala jedna osoba. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

 

Odeljenje saobraćajne policije u Zrenjaninu podseća sve vozače da prilagode brzinu kretanja vozila osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila i tereta, gustini saobraćaja i drugim saobraćajnim uslovima. Potrebno je da se vozači pridržavaju ovih saveta kako bi vozilo mogli blagovremeno da zaustave pred svakom preprekom, odnosno da vozilom upravljaju na način kojim ne ugrožavaju bezbednost saobraćaja.

 

„Pripadnici saobraćajne policije će pojačati kontrolu vozača i vozila. Posebnu pažnju usmeriće na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i vozača koji ne poštuju ograničenje brzine kretanja“, navode u policiji.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM