Hronika

Jedna osoba poginula, šteta procenjena na više od pola miliona dinara!

hronika

Zrenjaninska policija izdala je danas saopštenje za javnost u kome se navodi da se na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda, od toga, tri sa povređenim licima i četiri sa materijalnom štetom.

 

U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je poginulo, jedna osoba je zadobila teže povrede, a tri lica su lakše povređena. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 595.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom (tri), i po jedna zbog neustupanja prvenstva prolaza, nepropisne radnje vozilom, nepropisnog preticanja, i neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 19 učesnika u saobraćaju i izdato je 70 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 29 vozača, od toga, jedan zbog nenošenja zaštitne kacige i 28 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena četiri vozila, od toga, jedno zbog isteka važnosti registracione nalepnice i tri zbog tehničke neispravnosti.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM