Hronika

DVE OSOBE TEŠKO POVREĐENE

ZRENJANIN – Na području srednjeg Banata za vreme praznika dogodile su se tri saobraćajne nezgode, u kojima su dve osobe teže povređene, dok je jedno lice zadobilo lake telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Zrenjanin. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 141.000 dinara.

policija

Saobraćajne nezgode su se, kako se navodi u saopštenju, dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i nepružanja obaveznog roditeljskog nadzora nad maloletnim licem.

“Zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka podneti su protiv 85 učesnika u saobraćaju i izdato je 220 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja su isključena 33 vozača, od toga 25 zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola”, navodi se u saopštenju zrenjaninske policije.

“Obaveštavamo sve učesnike u saobraćaju da će saobraćajna policija pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje najtežih prekršaja, kao što su upravljanje pre sticanja prava, upravljanje pod dejstvom alkohola, prolazak kroz crveno svetlo, i tako dalje”, zaključuje se u saopštenju.

Podeli članak
sinovoz
FAM