Hronika YSLAJDER

DVA LICA ZADOBILA LAKE TELESNE POVREDE

policijska patrola

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode, od toga, dve sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

 

policija telesne povrede

 

U ovim saobraćajnim nezgodama dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 156.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola (jedna) i nepropisne radnje vozilom (dve).

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 20 učesnika u saobraćaju i izdato je 87 prekršajnih naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, od toga 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 3 vozača zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i 12 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola. 

 

Takođe, iz saobraćaja je isključeno 5 vozila, od toga 2 vozila zbog tehničke neispravnosti, 2 vozila zbog toga što nisu upisana u jedinstveni registar vozila i jedno vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Podeli članak
sinovoz
FAM