Hronika YSLAJDER

DOSTAVLJAČI U OSNOVNOM SUDU OPREMLJENI BICIKLIMA

ZRENJANIN – Dostavljači u Osnovnom sudu u Zrenjaninu odnedavno su opremljeni biciklima, kao prevoznim sredstvom za obavljanje radnih zadataka. Taj potez pokazao se kao dobar.

 

 

– Radim u Osnovnom sudu kao dostavljač već 18 godina i ovo je novina, da dobijemo službene bicikle. Sada smo svi opremljeni novim dvotočkašima, pa dostava ide olakšano, nema kvarova, nije čak bilo ni probušenih guma – kaže Branimir Brankov, jedan od šest dostavljača u tom sudu.

 

Ako se guma probuši, kaže on, dostavljači to sami rešavaju, a ako je u pitanju kvar koji ne mogu sami da otklone, prijavljuju ga administraciji i dobijaju nalog gde da idu na popravku. Sa novim biciklima još nisu imali taj slučaj.

 

Pre polaska na teren bicikli dostavljača parkirani su pred sudom, i obavezno su zaključani, jer se dešavalo da i ispred suda bude krađa bicikala.

 

Da bi mogli da obavljaju dostavu biciklima i u uslovima najnepovoljnijih vremenskih uslova neće im trebati zimske gume, ali kabanice i kape svakako hoće, a predsednik Osnovnog suda u Zrenjaninu Zlatoje Ankić najavio je da će rešiti i taj problem.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz