Hronika YTOP

ČETIRI SAOBRAĆAJKE, JEDAN POGINUO, DVE OSOBE POVREĐENE

saobraćajne nezgode
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od toga, tri sa povređenim licima i jedna sa materijalnom štetom.

 

policija
Foto: Dušan Bartolović

 

U ovim saobraćajkama jedno lice je smrtno stradalo, a dva lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 411.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom i upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola – jedna, neprilagođene brzine kretanja vozilom – jedna, neustupanja prvenstva prolaza – jedna i nepropisnog mimoilaženja – jedna.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 13 učesnika u saobraćaju i izdata su 103 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 12 vozača, od toga, 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 11 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja su isključena dva vozila, od toga, 1 vozilo zbog tehničke neispravnosti i 1 vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz