Hronika YTOP

ČETIRI OSOBE ZADOBILE LAKE TELESNE POVREDE

saobracaj
Foto: Zoran Bogaroški

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, od kojih jedna sa povređenim licima i tri sa materijalnom štetom.

 

Foto: Zoran Bogaroški

 

U ovim saobraćajnim nezgodama četiri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 62.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode su se dogodile zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom – dve i neustupanja prvenstva prolaza – dve.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 29 učesnika u saobraćaju i izdata su 137 prekršajna naloga. Istovremeno, iz saobraćaja je isključeno 9 vozača, od toga 1 vozač zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje i 8 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja je isključeno jedno vozilo zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

 

„Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da se pridržavaju saobraćajnih propisa, a pripadnici saobraćajne policije će pojačati kontrolu vozača i vozila, s tim da će posebnu pažnju usmeriti na kontrolu i sankcionisanje vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i onih koji ne poštuju ograničenje brzine kretanja. Takođe, podsećamo da je u toku sezona obavljanja jesenjih radova u poljima, a to znači povećano prisustvo traktora, kombajna i druge poljoprivredne mehanizacije na javnim putevima, čime se povećava stepen ugroženosti svih učesnika u saobraćaju“, navodi se u saopštenju zrenjaninske policije.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.