Hronika YSLAJDER

ČETIRI OSOBE LAKŠE POVREĐENE U SAOBRAĆAJNIM NEZGODAMA

saobraćaj

ZRENJANIN – Na području Policijske uprave u Zrenjaninu proteklog vikenda dogodile su se tri saobraćajne nezgode sa povređenim licima, saopštila je zrenjaninska policija.

 

saobraćajnim nezgodama

 

U ovim saobraćajnim nezgodama četiri lica su zadobila lake telesne povrede. Pričinjena materijalna šteta se procenjuje na oko 101.000 dinara.

 

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom – jedna, nedržanja potrebnog odstojanja – jedna i nepropisne radnje vozilom – jedna.

 

Zbog učinjenih saobraćajnih prekršaja, zahtevi za pokretanje prekršajnog postupka su podneti protiv 44 učesnika u saobraćaju i izdat je 71 prekršajni nalog. Istovremeno, iz saobraćaja je isključen 21 vozač, od toga 3 vozača zbog upravljanja vozilom pre sticanja prava na upravljanje, 1 vozač zbog upravljanja vozilom u vreme isteka važnosti vozačke dozvole i 17 vozača zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

 

Takođe, iz saobraćaja je isključeno 6 vozila, od toga, 1 vozilo zbog toga što nije upisano u jedinstveni registar vozila i pet vozila zbog isteka važnosti registracione nalepnice.

Podeli članak
sinovoz
FAM