Hronika

Apel policije

ZRENJANIN – Zrenjaninska policija apelovala je danas na građane da obrate pažnju na bezbednost tokom prvomajskih praznika.
U saopštenju PU Zrenjanin se upozorava da se očekuje pojačana frekvencija saobraćaja i to posebno na putnim pravcima koji gravitiraju ka gradskim izletištima i mestima na kojima se očekuje okupljanje građana u većem broju.

„S tim u vezi, u cilju podizanja opšte bezbednosti svih učesnika u saobraćaju na viši nivo, pripadnici saobraćajne policije pojačaće svoje prisustvo na putevima na području Policijske uprave Zrenjanin i kroz preventivnu i represivnu delatnost uticati na sprečavanje uzroka nastajanja saobraćajnih nezgoda i činjenja saobraćajnih prekršaja“, piše u saopštenju policije.

Posebna pažnja, dodaje se, obratiće se na vozače koji u saobraćaju upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola, brzinom koja je veća od dozvoljene, bez odgovarajuće kategorije, kao i na one koji čine druge prekršaje koje za posledicu mogu imati nastajanje nebezbednih događaja.
Policija je pozvala građane i da ne pale vatru na mestima koja za to nisu predviđena, kako ne bi ugrozili sebe  i druge.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.