Grad YTOP

ZAVRŠENO POVEZIVANJE PREČIŠĆIVAČA VODE NA GRADSKU VODOVODNU MREŽU

postrojenje-voda

ZRENJANIN – Ovih dana je završeno povezivanje postrojenja za prečišćavanje vode na gradsku vodovodnu mrežu, saopšteno je iz JKP „Vodovod i kanalizacija“ u Zrenjaninu.

 

 

– Svi radovi su završeni a da ni jednog trenutka nije bilo ugroženo uredno vodosnabdevanje građana, niti je došlo do pada pritiska u mreži koji smo najavljivali kao moguć. To je rezultat pažljivo pripremanog, a potom i sprovedenog tehničkog rešenja od strane stručnih službi našeg preduzeća, koje je bilo ključno za uspešan završetak ovih obimnih i zahtevnih radova – objašnjava Siniša Gajin, rukovodilac Službe informisanja i poslovnih komunikacija u JKP „Vodovod i kanalizacija“.

 

Do prekida vodosnabdevanja je dolazilo samo u neposrednoj blizini mesta izvođenja radova, odnosno na potezu od kružnog toka na Mihajlovačkom drumu ka izlazu iz grada, pa su bez vode povremeno bili objekti JKP „Vodovod i kanalizacija“ i NIS-a, kao i stambeni objekti „Barake“ čijim se stanovnicima, kojima je ovo komunalno preduzeće obezbedilo cisternu sa vodom, u „Vodovodu i kanalizaciji“ posebno zahvaljuju na strpljenju i razumevanju.

 

 

– U toku prethodne nedelje radnici našeg preduzeća obavili su sve neophodne građevinske radove da bi se omogućilo povezivanje postrojenja na gradsku vodovodnu mrežu. Između ostalog, iskopani su rovovi i postavljene su cevi, izbetonirani su šahtovi i postavljeni su podupirači ispod cevi magistralnog voda na mestu planiranog priključka. Povezivanjem postrojenja za prečišćavanje pitke vode na gradsku vodovodnu mrežu završena je poslednja faza radova pred puštanje postrojenja u probni rad, koje je investitor najavio za prvu polovinu maja – navodi Gajin.

Podeli članak

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • A, KADA ĆE POČETI RADOVI NA POVEZIVANJU OVOG „IZVORA ČISTE VODE“, SA SELIMA OKO GRADA ZRENJANINA!!!???
    OBEĆALI SU UPRAVLJAČI GRADA, DA SE NE ZABORAVI!!!
    Pozdrav iz Elemira.

sinovoz