Grad YSLAJDER

ZAVRŠENI RADOVI, ULICA FRANJE KLUZA U NOVOM RUHU (FOTO)

ulica-franje-kluza

ZRENJANIN – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, sa saradnicima, obišao je danas ulicu Franje Kluza, u kojoj su nedavno završeni radovi na rekonstrukciji kolovoza.

 

 

– Ovih dana obilazimo nekoliko gradilišta u našem gradu i veoma sam zadovoljan što i ove godine nastavljamo sa velikim infrastrukturnim radovima. Ovde u ulici Franje Kluza uspeli smo da uradimo više od rekonstrukcije, da praktično uradimo novi kolovoz, širine pet metara, ukupne dužine 1.600 metara. Veoma sam zadovoljan kvalitetom radova, koji su koštali 40 miliona dinara. Dobili smo jedan kvalitetan i mnogo bezbedniji put i očekujemo da jedan deo saobraćaja, pre svega teretnog, preusmerimo kroz ovu ulicu – istakao je Janjić, podsećajući da je nedavno obišao i gradilište u Ulici Cara Dušana, gde su radovi u punom jeku, kao i u Birčaninovoj, i u nekoliko manjih gradskih ulica.

 

 

Gradonačelnik je objasnio i dokle se odmaklo u pripremi za nastavak radova na obilaznici oko Zrenjanina.

 

– Uspeli smo da izdvojimo ne mali novac da otkupimo zemljište na trasi obilaznice, pre svega u gradnuličkom ataru i delu kod Begeja, na kojem će se graditi most. Uspeli smo da pripremimo projekat, dobili smo sve dozvole ali, naravno, iz našeg budžeta mi takvu investiciju ne možemo da isfinasiramo i zbog toga pregovaramo sa državom. Siguran sam da će ti pregovori biti uspešno završeni – najavio je Janjić.

Podeli članak

3 Comments

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

  • Inspekcija na čelu sa stručnjacima preletačima /Janjić-santovac/ je utvrdila da je sve kako treba urađeno, a ne spomenu golf teren koji je trebao da bude u ulici još prošle godine završen. Drugim rečima, još laži i prodavanja magle. A što se tiče obilaznice, opet laži i nebuloze pošto je eksproprijacija zemljišta urađena još pre 7-8 godina. Nesposobna vlast ne može da obezbedi novac iz državne kase već više godina za izgradnju obilaznice. Silne se stvari grade po Srbiji samo ovo u Zrenjaninu ne može, a grad se pljačka svakodnevno /nafta i gas/ i silne pare odlaze u državnu kasu a mi ništa od toga. Naravno, naši lokalni stručnjaci ne smeju da talasaju jer bi izgubili posao i lepe plate a isto važi za našeg ministra Gorana Preletačević-Knežević koji je obećavao kule i gradove za Zrenjanin a ništa nije uradio sem za da napuni svoj džep!

    • Sreca pa je vas vecitih kriticara u gradu jako malo. Svi mi ostali dobro vidimo sta se radi I kako se radi I to.svoje vidjenje smo pokazali na izborima. Najlakse je sedeti kuci, potpisivati se ko Nikola a pistai kao Alisa Kockar ili ko zna ko jos. Pa da je prosla vlast nesto valjala nebi ovalo ljudi masovno glasalu za Janjica za Vucica I SNS.

  • Ej moj Sasa, ej moj Sasa završiće i ljubav vaša ! a vi plakaćete za njim. ničija nije gorela do zore….

sinovoz
FAM